FÅ DIN EGEN VINTERSTUE.

En vinterstue giver hygge i haven hele året

Vil du gerne have endnu mere glæde af din have om vinteren? Så er en såkaldt vinterstue en både god, praktisk og hyggelig løsning. En vinterstue er reelt det samme som en moderne udestue, nemlig et velisoleret rum med mange vinduer og ofte bygget som en tilbygning, der fungerer som en slags forlængelse af ens stue. Her kan du så sidde året rundt og nyde at være tæt på din have. Vinterstuen er et uopvarmet rum, hvor der ikke er indlagt varme, så den tæller ikke med i dit samlede boligareal, og det kan være en stor fordel, hvis du for eksempel allerede har bygget meget på din grund.

Hold varmen i din vinterstue

Det er dog ikke et lovkrav, at du skal sidde og fryse i din vinterstue. Du må nemlig gerne varme rummet op med for eksempel en pejs eller en brændeovn. Den gode isolering gør, at du så får et hyggeligt rum midt i din have.

Få en specialist til at bygge din vinterstue

Gennem mere end 25 år har vi bygget diverse vinterstuer og udestuer. Derfor kan vi også rådgive dig til at få præcis den vinterstue, du går og drømmer om. Du kan vælge mellem flere typer af materialer og stilarter, og så er det jo heller ikke uvæsentligt hvor meget lys, du vil lukke ind Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for et uforpligtende tilbud.

Læs mere om: Tilbygning til parcelhusVinterhaveUdestuerHavestue