FÅ DIG EN VINTERHAVE

Nyd årstiderne med en vinterhave

Mange er begyndt at tale om at få en vinerhave, men hvad er en vinterhave? Egentlig er det blot det samme som en moderne udestue, men noget helt andet end de gamle udestuer. En vinterhave er nemlig meget bedre isoleret, og det betyder, at du kan sidde i den året rundt og nyde at være tæt på din have. Vinterhaven er som udestuen et uopvarmet rum, så den tæller ikke med i dit samlede boligareal, hvilket kan være en stor fordel, hvis du allerede har bygget meget på din grund.

Varme i din vinterhave

Selv om en vinterhave ikke har indlagt varme, skal du dog ikke sidde og fryse derude. Du har nemlig lov til at opvarme med for eksempel en pejs eller en brændeovn. Den gode isolering gør, at du så får et hyggeligt rum midt i din have.

Eksperter i vinterhaver

Vi har bygget diverse vinterhaver og udestuer igennem en årrække, og vi kan derfor rådgive dig til at få præcis den vinterhave, du går og drømmer om. Der er et par hensyn at tage – for eksempel æstetikken i forhold til din bolig – og der findes rigtig mange muligheder. Du kan vælge mellem flere typer af materialer og stilarter, og så er det jo heller ikke uvæsentligt hvor meget lys, du vil lukke ind. Vi har samlet en række eksempler her på siden, så du kan lade dig inspirere til din egen løsning. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for et uforpligtende tilbud.

Læs mere om: UdestuerTilbygningerUdestueelementer – VinterstueDøre og vinduer