VI HAR ALT I VINDUER OG DØRE.

Nye vinduer og døre til din bolig

Der er ingen tvivl om, at vinduer og døre er en stor del af en boligs visuelle identitet. Her kan du virkelig ændre på din bolig og det indtryk, man får af den. Her handler det dog ikke kun om æstetik og synsindtryk. Du har sikkert nogle krav og ønsker til dine nye vinduer og døre samt deres funktioner. Skal vinduerne kunne åbnes? Har du behov for udluftning, mens du er væk? Hvor meget lys vil du have ind, og hvor meget har du lyst til at vise af dit hjem? Skal dørene åbne indad eller udad? Vil du vedligeholde træværk eller have aluminiumslister? Der er mange overvejelser til de mange mulige funktioner, og vi er naturligvis klar til at rådgive, så du får de vinduer og døre, der passer til din dagligdag.

Gode vinduer og døre kan spare dig for meget

I dag er vinduer og døre blevet centrale, når det drejer sig om at isolere bygninger. Tidligere tiders varmetab er blevet minimeret med f.eks. lavenergiglas, så vil du skifte fra gamle vinduer og døre, kan du hurtigt aflæse effekten på dit varmeforbrug.

Det er dine vinduer og døre

Vi går meget op i personlig service og rådgivning, så du får nøjagtig det, du drømmer om. Og vi kommer gerne forbi og tager mål til dine nye vinduer og døre og giver et uforpligtende tilbud. Bemærk også, at vi ikke tager tillæg for specialmål. Endelig kan vi naturligvis også stå for monteringen.

Læs mere om: KarnapperOrangeriUdestueelementerVinterhaveHavestue