UDESTUER OG VINTERHAVER DER LUNER

En udestue og vinterhave er i realiteten det samme. Da vi hos Skjern Udestuer startede op, var det udestuer, der dengang blev solgt helt uden isolering.
I dag har vi begrebet vinterhave, – en udestue som er væsentlig bedre isoleret end tidligere.
Kendetegnet for begge stuer er, at de er uopvarmede, dog kan man få lov til at opvarme med en pejs eller en brændeovn. Vi laver også mange opvarmede tilbygninger, se vores galleri hvor der er mange både opvarmede og uopvarmede projekter.

 

Din personlige udestue, sæt dit eget unikke præg på din udestuetilbygning

Gennem vores mere end 25 års arbejde med udestuer har vi specialiseret os i at levere præcis den udestue, du altid har drømt om. Derfor vil du opleve, at vi går meget op i personlig rådgivning og service omkring vores udestuer, for du skal naturligvis have den helt rette løsning, der passer til dine behov, ønsker, drømme og krav, det er trods alt dig, der skal have glæde af din udestue i mange år frem. Det betyder for eksempel også, at vi naturligvis gerne kommer forbi og måler op til din mulige udestue ganske uforpligtende.

 

Ingen standard løsning, kun høj kvalitet

Vi bruger ikke standardløsninger, når det gælder udestuer. Det eneste, vi har som standard, er høj kvalitet. Det gælder alt lige fra den indledende rådgivning og tilbud, over materiale til håndværk og den gennemgående personlige service, for selv om det er din udestue, vil vi også gerne være stolte af det endelige resultat.

 

Mange muligheder

Der er nok at overveje. Skal din udestue for eksempel have skrå hjørner? Skal der være glaspartier i fuld højde eller vinduer på en muret brystningsmur? Skal det være træ eller sten? Jo, der er masser af muligheder, og vi er naturligvis altid klar med råd og erfaringer baseret på de mange udestuer, vi har bygget igennem årene. Du kan se et lille udpluk af dem herunder til inspiration, og ellers er vi altid åbne over for dine ideer og drømme.