Udestue

Med en udestue fra Skjern Udestuer kan sommeren nydes meget længer

En udestue er en nem og hurtig måde at udvide boligen på. Byg den hellere for stor, så der er plads til planter, hyggekroge og gæster. Husk også at tage højde for husets eksisterende arkitektur. Det er rart med varme, men en udestue må ikke blive for varm. Derfor er det en god idé at konstruere den, så hele den ene væg kan åbnes enten med foldedøre eller skydedøre. Vi rådgiver gerne, så i får den helt rigtige løsning

Gode råd om udestuer

En udestue giver følelsen af at sidde i haven og giver ­samtidig ekstra plads til familie, venner og afslapning

Når det gælder udestuer i plast har vi udviklet vores helt egen model Classic – med høj kvalitet og en konkurrencedygtig pris. Opvarmning og isolering Skjern Udestuer har mange forskellige udestuer med aluminiums-profiler, så det er muligt at vælge den type isolering, der passer til Jeres behov. Vores Classic plastudestue har isolerede profiler. Det er muligt at opvarme udestuerne med en flytbar varmekilde som f.eks en gasvarmeovn. Ønskes udestuen med en fastinstalleret varmekilde, er der ifølge loven tale om en tilbygning. Det betyder at udestuen tæller med i grundens byggeprocent og i boligarealet på BBR-meddelelsen. Herved gælder alle byggereglementets regler.

Vores udestuer er fremstillet i vedligeholdelsesfri aluminium eller plast. Det er mulighed for sikkerhedsglas eller termoruder.

Placer udestuen så fordelagtigt som muligt i forhold til have, udsigt, sollys og hvornår på året og dagen der ­ønskes mest udbytte af udestuen. Tjek om store træer giver skygge, hvilket kan være en fordel i højsommeren, men en ulempe om foråret og om efteråret. Der er oplagt at bygge udestuen mod syd. Ofte vil den blive bygget ud over et fag med store vinduer. Det betyder at udestuen også isolerer vinduerne mod blæst og kulde – og gør huset varmere.