TILBYGNING TIL PARCELHUS ELLER SOMMERHUS

Selv om vi nok først og fremmest er kendte for vores udestuer, har vi også beskæftiget os med tilbygninger til parcelhuse og sommerhuse i en årrække. Det gælder både de opvarmede tilbygninger og ombygninger af eksisterende boliger. Du kan også kontakte os, hvis du vil have renoveret din tagkonstruktion, have et helt nyt tag, skal bygge et nyt køkken eller badeværelse. Vi er klar til det meste og over det meste af landet, hvor vi har flere samarbejdspartnere.

ALLE FORMER FOR TILBYGNING TIL PARCELHUSE OG SOMMERHUSE

Ja, og vi mener det bogstaveligt, for vi har bygget tilbygninger til parcelhuse og sommerhuse i mange former efterhånden. Fra de klassiske vinkeltilbygninger over tilbygninger forskudt fra gavlen til de afrundede stjernestuer med det fantastiske lysindfald fra alle sider. Vi har også bygget stråtækte tilbygninger med glaspartier i taget, med saddeltag og flere kombinationer.
Hvordan ser din drømmetilbygning ud? Hvilke behov skal den opfylde? Ethvert projekt begynder med, at vi lytter med store ører. Vi har naturligvis styr på reglerne for tilbygninger til både parcelhuse og sommerhuse og vi kan derfor rådgive dig professionelt fra starten.

FÅ IDEER FRA ANDRE

Her på siden har vi samlet nogle af de tilbygninger til parcelhuse og sommerhuse vi har arbejdet med gennem de seneste 25 år, så du kan få lidt inspiration og et indblik i de mange muligheder der er. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.