Tagrender

For at undgå at vandet løber ned over dine vinduer på enten huset, udestuen eller din have pavillon så anbefaler vi at du tager et kig på et system fra Nicoll som laver tagrender i rigtig god kvalitet. Vi har benyttet os af disse systemer i mange år og oplever stor tilfredshed fra vores kunder. Så skulle du stå og mangle et ligende tagrende system til dit byggeri så tag gerne kontakt til os så hjælper vi gerne med en løsning.

Opmålning af tagrender

Til brug for opmåling af forbrug kan måleskitserne her til højere være en hjælp. Find den skitse der passer bedst til din hustype og skriv målene ned. Herefter kan du nemt beregne hvor mange meter tagrender samt hvor mange tilbehørsdele der går til. Husk at markere nedløbene og mål højden fra jord til udhæng samt udhæng fra mur til stern.

Vi hjælper gerne med udregningen. Send os alle målene og vi beregner forbruget og en samlet pris. Husk at opgive hvilken type tagrende og farve du ønsker.

Speciel tilbehør efter tegning

Har du brug for specielle hjørner eller nedløbsrør i en bestemt form m.v. så klarer vi også det, du skal blot sende os en tegning så udregner vi et tilbud. Husk at opgive hvilken type tagrende og farve du ønsker.

Vi importer selv

Skjern Udestuer importerer selv tagrender fra verdens største plasttagrendefabrik Nicoll i Frankrig. Tagrendesættet er i vedligeholdelsesfri plast og fåes i farverne hvid, grå eller brun.

System 16 – klik: Pavilloner, carporte, udhuse, udestuer m.v.
System 25 – lim eller klik: Villa, rækkehuse, carporte, udestuer m.v.
System 33 – lim: Industri, landbrug, minkfarme m.v.

Mål_1
Mål_1

Skal du bruge tagrender..?

Vi vil rigtig gerne hjælpe. Tøv ikke tag kontakt og så vil vi gøre vores bedste for at finde en løsning der passer til jeres behov.