ORANGERI ELLER DIN EGEN INDENDØRS PLANTAGE?

Drømmen om dit helt eget orangeri

Tænk at have sit helt eget orangeri. En lille verden fyldt med duftende, friske frugter, der er lige til at plukke og nyde. Hvis du også drømmer om dit eget orangeri, hvorfor så ikke gøre den drøm til virkelighed? Gennem vores mere end 25 års arbejde har vi bygget en del orangerier, og vi har derfor masser af gode råd og erfaringer samt idéer og praktiske fif, som vi naturligvis gerne bidrager med. Ønskes det, står vi naturligvis også gerne for selve opførelsen.

Et orangeri er meget personligt

Det særlige ved at have sin egen private, indendørs plantage er netop det personlige. Det går også igen på selve orangeriets design. Det skal som regel harmonere med f.eks. boligen, og der er også nogle hensyn at tage til solforhold, skygger fra træer og så videre, men når det gælder selve bygningen er det kun fantasien, der sætter grænser, og vores erfaring siger, at der virkelig kan være højt til loftet i et orangeri.

Få et tilbud på din orangeri drøm

Giv os et kald på 70 20 58 59 og lad os tage en snak om hvordan vi kan få dit drømme orangeri sat igang. Vi kan stå for det hele, hvor du kun skal sørge for at finde de helt rigtige planter.