UDVID DIT RUM MED EN KARNAP, DET GIVER NYT LIV

Brug en karnap til at udvide din stue eller køkken alrum

Har du en lidt mørk stue? Elsker du hyggekroge? Mangler du lidt plads? Eller vil du bare gerne være tættere på din have? Der kan være mange forskellige grunde til at ønske sig en karnap. Den lille, hyggelige tilbygning kan ofte tilføre boligen et personligt præg samt åbne op for de omkringliggende omgivelser. Huset kan således komme til at fremstå venligere og mere imødekommende med en karnap, som yderligere skaber et utroligt lysindfald, der bidrager til en rar og afslappet stemning indendørs.

 

Ikke kun for syns skyld

En karnap er ikke bare æstetik. Den er samtidig meget funktionel, for det store lysindfald giver et nyt rum og bedre lys. Der er mulighed for bedre udluftning og ventilation, lige som man kan holde andre lys -og varmesøgende planter. Nogle af vores kunder har endda indrettet et lille læsehjørne, fordi de holder meget af at sidde inde og læse, mens de er omgivet af deres have.

 

Karnapper findes i et utal af varianter

En karnap er ikke bare en karnap. Vi leverer præcis den karnap, der opfylder dine ønsker, behov og krav. Skal den integreres under det nuværende tag eller måske have sit eget? Der er virkelig mange muligheder, og for at give dig et bedre overblik, har vi her på siden samlet nogle af de karnapper, vi har skabt gennem årene. Du kan bruge dem til inspiration til dine egne gode ideer.