UDVID MED EN HAVESTUE

Drømmer du om en havestue?

Elsker du din have og vil gerne forlænge sæsonen lidt? Så kan en havestue være den oplagte løsning, for her bliver du nemlig uafhængig af vind og vejr, uden at gå på kompromis med den gode udsigt. Havestue, udestue, vinterhave eller vinterstue – kært barn har mange navne. I dag er de fire reelt alle et tilbygget rum uden indlagt varme, men med rigtig god isolering. Ofte er en havestue anlagt i forlængelse af ens normale stue og det giver også gode muligheder for at skabe et større samlet indendørs rum.

Da din havestue ikke har indlagt varme, tæller den ikke med i dit samlede boligareal, og det kan derfor være en god måde at udvide sit hus på. Men hvad så med varmen? Bare rolig, du må godt tænde op i en brændeovn eller lign. derude, når du skal sidde og kigge på din have om vinteren.

Bygger på 25 års erfaring

Vi har bygget havestuer i mere end 25 år og har derfor masser af erfaring med i værktøjskassen, som vi naturligvis gerne deler med dig. Det kan for eksempel være gode råd i forhold til tagkonstruktionen, størrelsen eller materialevalget. For når det gælder havestue, der passer til dine behov og forhold. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker, at vi giver et uforpligtende tilbud på din nye havestue.